Pages

Thursday 7 June 2012

TEPUNG KEK SEGERA

-100% BUMIPUTRA-

DIJUAL SECARA OFFLINE & ONLINE
BAYARAN POS PARCEL / POSLAJU MENGIKUT BERAT
PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA
HARGA SAMA DENGAN DELISHA BAKERY
BELIAN BORONG, HARGA DIRUNDING :-D
***KEK PASTI MENJADI & SEDAP***
CARA BUAT DISERTAKAN



Tepung red velvet yg ditunggu oleh semua,
dalam pakacging sementara,
pakacging sebenar belum siap, sudah jual.
takpa, janji kek jadi dan sedap.
kualiti masih sama,
packaging dah tak penting bg setengah customer,
janji boleh buat kek,betul tak?

RM10/PEK


 RM13/PEK
PEK 650GRAM
KEK SIAP : 1300GRAM


 KEK COKLAT MOIST
DIBAKAR / DIKUKUS
DIKUKUS LEBIH MOIST & LEBIH SEDAP

  KEK COKLAT MOIST

 KEK COKLAT MOIST

Hanya tambah: 2 biji telur 
3/4 cwn susu cair 
3/4 cwn air panas 
3/4 cwn butter/minyak masak
cara: 1. masukkan telur dan susu cair ke dlm tepung- kacau dgn sudip kayu ( x perlu guna mixer)-hingga sebati
2.masukkan air panas-kacau
3.masukkan butter yang dicairkan 3/4 cwn atau minyak 3/4 cawan-kacau rata.
4. masukan adunan tadi dalam tin kek bulat 8" /atau yang sesuai-sudah boleh dibakar/dikukus.
COKLAT TOPING; Cara: 1. cairkan coklat di atas air mendidih- masukkan 1/2 cwn susu cair dan 1 sudu besar butter/minyak masak-kacau sehingga sebati.
2. Sejukkan dan curah semua coklat toping atas kek yg juga sudah sejuk.Taburkan coklat rice atau buat hiasan sendiri. Da...da..da.. sudah siap kek untuk dihidangkan,amacam senangkan membuatnya. Untuk membuat kek cawan coklat moist, hanya masukan adunan tadi ke dlam cawan kertas (1/2 cawan) dan bakar/kukus. Bila sudah masak dan sejuk, letakkan coklat toping dan taburkan coklat rice. SELAMAT MENCUBA. Gambar di bawah: 1; peket tepung kek segera delisha-kek coklat moist 2.kandungan dalam 1 pkt TKSD- iaitu campuran tepung dan coklat toping 3. manual cara membuat kek 4. terhasillah kek coklat moist yang sedap Hanya tambah: 2 biji telur 3/4 cwn susu cair 3/4 cwn air panas 3/4 cwn butter/minyak masak cara: 1. masukkan telur dan susu cair ke dlm tepung- kacau dgn sudip kayu ( x perlu guna mixer)-hingga sebati 2.masukkan air panas-kacau 3.masukkan butter yang dicairkan 3/4 cwn atau minyak 3/4 cawan-kacau rata. 4. masukan adunan tadi dalam tin kek bulat 8" /atau yang sesuai-sudah boleh dibakar/dikukus. COKLAT TOPING; Cara: 1. cairkan coklat di atas air mendidih- masukkan 1/2 cwn susu cair dan 1 sudu besar butter/minyak masak-kacau sehingga sebati. 2. Sejukkan dan curah semua coklat toping atas kek yg juga sudah sejuk.Taburkan coklat rice atau buat hiasan sendiri. Da...da..da.. sudah siap kek untuk dihidangkan,amacam senangkan membuatnya. Untuk membuat kek cawan coklat moist, hanya masukan adunan tadi ke dlam cawan kertas (1/2 cawan) dan bakar/kukus. Bila sudah masak dan sejuk, letakkan coklat toping dan taburkan coklat rice. SELAMAT MENCUBA. Gambar di bawah: 1; peket tepung kek segera delisha-kek coklat moist 2.kandungan dalam 1 pkt TKSD- iaitu campuran tepung dan coklat toping 3. manual cara membuat kek 4. terhasillah kek coklat moist yang sedap


RM14/PEK






 RM10/PEK


KEK BUTTER

RM9/PEK